Terug naar overzicht

Togetherland: vijf jaar De Ouders

Op zaterdag 7 oktober 2023 nodigen De Ouders vzw jullie van harte uit om samen met hen vijf jaar bestaan te vieren. In de Schorre in Boom organiseren De Ouders vzw van 10 tot 17u een gezinsdag met verschillende workshops, lezingen en lekkers. Het is de uitgelezen kans op hartverwarmende ontmoetingen met andere zorggezinnen. 

Een dag vol plezier en warme ontmoetingen

De Ouders vzw biedt jullie in de voor- en in de namiddag een waaier aan informatieve, creatieve en sportieve workshops. Uit het gehele programma kan je vier workshops kiezen per persoon. Tijdens de workshops bieden vrijwilligers en studenten extra ondersteuning. Schrijf je als gezin vooraf in. De workshopkeuze volgt in een tweede bericht.

Naast het workshopprogramma is er doorlopend toffe randanimatie met o.a. gekke kapsels, knutselen en tattoos. De dag wordt feestelijk afgesloten  met een verjaardagsconcert en overheerlijke taart.

Nieuwsgierig? Surf snel naar de festivalpagina.

Hier lichten we al een tipje van de sluier op.

  • Dansprovant zorgt voor een feest op de dansvloer. Zowel met als zonder rolstoel kan je deelnemen aan een ritmische dansworkshop.

  • Broers en zussen genieten van de vele fijne recreatiemogelijkheden op het domein van De Schorre. Ze kunnen o.a. sportief aan de slag: waterfietsen, minigolfen of klimmen op een heus hoogteparcours?
  • Ellen De Meyer, de bekendste zorgmama van Vlaanderen. Ze gaat op Togetherland in gesprek over ‘het leven zoals het is’ en over haar boek ‘Zorgen voor jou’. Haar verhaal en dat van verschillende zorgouders werd in een warm boek gegoten en voorzien van kritische voetnoten voor de omgeving en het beleid rond zorg. Wie wil luisteren en ervaringen delen?

  • Bachelor orthopedagogie en zorgmama Jolien Roose, neemt jullie graag mee op het creatieve pad. Welke stimulerende oefeningen kan je bedenken om de ontwikkeling van je kind te stimuleren? Ga aan de slag met huis-tuin-keukenmateriaal en geniet van het spel met je kind.

Inschrijven kan hier. Na inschrijving is jouw plaats gereserveerd. Je krijgt later de kans om in te schrijven voor de verschillende workshops. Hou de komende weken jouw mailbox dus in de gaten.

Extra info

07/10/2023
Ledenactiviteit
De Schorre in Boom
De Ouders vzw