Terug naar overzicht

Kangoeroebeurs

Op 8 en 9 maart verwelkomen De Ouders jullie graag in Hal 3 (Flanders Expo Gent) waar hun prachtig gele stand opnieuw een baken van warme ontmoetingen en schouderklopjes zal zijn. 

Laat je verrassen door meer dan 70 standen met een heel gevarieerd aanbod. Deze zorgbeurs is specifiek gericht naar baby’s, kinderen en jongeren met een beperking en hun netwerk. Ontdek boeiende en inspirerende sprekers waaronder Manu Keirse, Ellen De Meyer en Luc Swinnen. Maar kom vooral ook genieten met het hele gezin van klein en fijn theater, spannende sportdemo’s, zwierige dansworkshops, rustgevende snoezelplekjes, knotsgek knutselen, initiaties accessible gaming en een uitdagende zoektocht doorheen de beurs. Maak kennis met het inclusief spel Expeditie Inclusief van De Ouders en ontdek hoe kinderen met en kinderen zonder een handicap van elkaar leren.

Kan jij hulp gebruiken tijdens je bezoek? Studenten Ergotherapie van de Vives Hogeschool steken graag een handje toe om jouw gezin te ondersteunen. Wat en hoe lees je hier.

Tickets voor de beurs zijn gratis. Reserveer wel even jouw tickets via de website.

Extra info

08/03/2024
Ledenactiviteit
Flanders Expo Gent
De Ouders vzw